ADMINISTRATI​ES

Laat uw administratie geheel of gedeeltelijk verzorgen door Donker & De Kruijter. Dan zijn uw financiële zaken van begin tot einde goed geregeld, en heeft u meer tijd om te ondernemen.

Uw administratie en de processen daaromheen zijn essentieel voor uw onderneming. Wij bezitten kennis, niet alleen op administratief gebied, maar ook op organisatorisch, fiscaal en juridisch gebied. Daarom kijken wij bij het verzorgen van uw financiële administratie ook mee op deze gebieden. Zo kunnen wij u nog beter adviseren.

Ook een goede salarisadministratie en personeelsadministratie vraagt om de nodige kennis, tijd en energie. Naast de normale werkzaamheden, zoals de salarisverwerking, loonadministratie en het opstellen van contracten, krijgt uw onderneming te maken met onder andere de Belastingdienst en continu veranderende wetten en regels. Donker & De Kruijter kan uw onderneming ondersteunen, zodat uw salaris- en personeelsadministratie efficiënt georganiseerd is.

Ons team beschikt over een unieke visie op belasting- en financiële aangelegenheden die voortvloeit uit onze brede ervaring op het gebied van belastingzaken en belastingconflicten, estate planning, accountancy en ondernemingsrecht. Wij bedienen cliënten in Nederland en internationaal.