KANTOOR

Donker & De Kruijter is een maatschap van belastingadviseurs waarvan de oorsprong teruggaat tot 1987, in welk jaar mr. drs. L.A.M. Donker onder de naam Donker Belastingadviseurs als zelfstandig belastingadviseur zijn kantoor opende in het "Tomadogebouw" aan de Stationsweg in Dordrecht.

In 1993 werd met registeraccountant P.J. de Kruijter RA een samenwerkingsverband aangegaan en ging het kantoor verder als Donker & De Kruijter. In die tijd verhuisde het kantoor tevens naar de Spuiboulevard. Inmiddels is het kantoor al weer enige tijd gevestigd aan de Nijverheidstraat 12 te Dordrecht, gunstig gelegen aan de A16. 

De huidige organisatie kenmerkt zich door laagdrempeligheid en korte lijnen en dat betekent slagvaardig opereren. Het belang van de cliënt staat centraal. Kernwaarden daarbij zijn: gedegen fiscaal-juridische en administratieve kennis, creativiteit en de bereidheid zich maximaal voor onze cliënten in te zetten.

Als u wilt weten of Donker & De Kruijter u kan helpen op fiscaal of administratief gebied, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Ons team beschikt over een unieke visie op belasting- en financiële aangelegenheden die voortvloeit uit onze brede ervaring op het gebied van belastingzaken en belastingconflicten, estate planning, accountancy en ondernemingsrecht. Wij bedienen cliënten in Nederland en internationaal.